2018-11-28 05:32:47• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Kiváló hírt kap, és most önnel a szerencse

Napi horoszkóp november 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold az Oroszlán jegyében áll. Ma valami nagyszerű dolog is sikerülhet, dicséretet és csodálatot arathat vele. Különösen akkor fogja jól érezni magát, ha emberek között lesz. A jövője megtervezése is jó csillagzat alatt áll.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma tele van tetterővel! Sok feladatot kap, amihez az is hozzátartozik, hogy olyan dolgokkal kerülhet szembe, ami szokatlan, de ezt is meg fogja tudni oldani.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold az Oroszlán jegyében áll, most fordul egyet az a bizonyos kocka. Rengeteg új ötlet jut eszébe. Hagyja, hogy a többiek magukkal ragadják, próbáljon ki új dolgokat. Bókokkal és dicséretekkel fogják elhalmozni, ötletei kedvező fogadtatásra találnak. Minden öröme mellett azért maradjon a realitások talaján!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma kedvező bolygóállások segítik önt! Jól érzi magát, és élvezheti, hogy ennyire önfeledt tud lenni. Minden könnyebbnek tűnik, és érzi, ahogy a környezetében lévő emberek is pozitívabban közelednek önhöz, megajándékozzák mosolyukkal.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold az Oroszlán jegyében áll. Önt mintha kicserélték volna! Jó hangulatának magántermészetű okai vannak, mert egy nagyon jó hírt kaphat. Minden, amibe most belefog, szinte magától fog működni. Este könnyedén sikerül kapcsolatot teremtenie, és új emberek lépnek majd az életébe.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A szerdai nap egy kicsit zűrösebbnek látszik. Úgy érezheti, egyáltalán nem tudja tartani a tempót. Állandóan történik valami nem várt esemény, amivel semmit sem tud kezdeni. Ne engedje, hogy ez kibillentse a nyugalmából.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Kiváló hírt kap, és most önnel a szerencse, ha őszinte és nyílt lapokkal játszik. A Hold hatására egy függőben lévő üzlet jobban sikerül, mint várta. Új életerőt érez magában.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold az Oroszlán jegyében kicsit összezavarhatja önt, és kibillentheti az egyensúlyából. Nem tudja pontosan, mire is számíthat. Pénzügyei is labilisak. Ön szeretne takarékoskodni, míg társa inkább elköltené a nehezen megkeresett pénzt.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A megszokott feladatait új módszerekkel sikerül elvégeznie. Egészségi állapotának javulását segítik a bolygók, csak ne vigye túlzásba a feladatok vállalását, lazítson többet! Jó előre megtervezi az üzleti ügyeit. Igyekezzen ellenállni a kísértésnek, hogy megvásároljon valamit, ami nem igazán éri meg a magas árat.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Túl sokat vár el magától. Napokon belül szeretne áttörést elérni az élet minden területén. De bármennyire is igyekszik és akármennyire is nagy teherbírású, ennyi mindennel maga sem képes megküzdeni, illetve maradéktalanul teljesíteni. Jobban tenné, ha csak egy-egy területre összpontosítana és úgy legalább célzottan és hamarabb is érhetne el fejlődést, mintsem szétszórva az energiáit és a figyelmét.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A megszokott feladatait új módszerekkel sikerül elvégeznie. Egészségi állapotának javulását segítik a bolygók, csak ne vigye túlzásba a feladatok vállalását, lazítson többet! Jó előre megtervezi az üzleti ügyeit. Igyekezzen ellenállni a kísértésnek, hogy megvásároljon valamit, ami nem igazán éri meg a magas árat.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Túlságosan mellre szívja a dolgokat. Higgye el, előbb-utóbb kiderül, semmi sem ér annyit, hogy ön eméssze magát miatta. A belső feszültség pedig meglátszik a viselkedésén.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: